Oopa! Vse za varno igro

Gibanje – tveganje – varnost

Človekov motorični razvoj je pogojen z njegovo športno aktivnostjo skozi celostno razvojno obdobje, najbolj pomemben pa v obdobju otroštva. Otrok svojo motoriko razvija doma, na domačem ali šolskem dvorišču, na bližnjem otroškem igrišču in še marsikje. Na vsakem koraku pa se srečuje tudi s tveganji, ki mu dajejo pozitivno ali negativno izkušnjo in ga posledično nekaj izučijo. Da pa bo otrokova igra lahko varna in mu hkrati dopuščala razvoj njegove kreativnosti, smo odrasli tisti, ki moramo za to poskrbeti.

Tekom predavanja se boste seznanili s ključnimi razvojnimi fazami otroka, pomembnostjo gibanja za uspešen motorični razvoj ter varnostjo in tveganji med igro.

 

Trajanje: 60 minut

Nahajate se: Programi Gibanje – tveganje – varnost

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.