Oopa! Vse za varno igro

Podelitev nazivov "Planetu Zemlja prijazna občina"

V letu 2017 je društvo Planet Zemlja podelilo že sedme nazive Planetu Zemlja prijazna občina. Natečaj poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Vlade RS, v soorganizaciji z Ministrstvom za okolje in prostor, podporo Združenja občin Slovenije, podjetja Oven iz Maribora in Srednje lesarske šole Ljubljana in v partnerstvu z Gospodarskim razstaviščem Ljubljana. V letu 2017 je društvo Planet Zemlja podelilo že sedme nazive Planetu Zemlja prijazna občina. Natečaj poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Vlade RS, v soorganizaciji z Ministrstvom za okolje in prostor, podporo Združenja občin Slovenije, podjetja Oven iz Maribora in Srednje lesarske šole Ljubljana in v partnerstvu z Gospodarskim razstaviščem Ljubljana.

Občine vsako leto znova izkazujejo kvalitetno delovanje na področju varovanja okolja in ohranjanja narave. Odgovornost in skrb, ki so jo občine pokazale pri svojem delu in sprejemanju odločitev, je bila izziv tudi za strokovne sodelavce in člane komisije, ki smo preučevali in preštevali rezultate dvanajstih področij, ki jih natečaj zajema.

Letošnje zmagovalke so naslednje:

  • V kategoriji do 3000 prebivalcev: Solčava
  • V kategoriji do 5000 prebivalcev: Šmarješke Toplice
  • V kategoriji do 10000 prebivalcev: Zreče
  • V kategoriji nad 10000 prebivalcev: Radovljica
  • V kategoriji mestnih občin: Ljubljana
  •  

Čestitke tudi vsem ostalim sodelujočim občinam, ki zmagovalkam močno parirajo in s svojim trudom in dobrim delovanjem omogočajo kvalitetnejše bivanje občanom in občankam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahajate se: Novice Aktualne novice Podelitev nazivov "Planetu Zemlja prijazna občina"

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.