Oopa! Vse za varno igro

Družinski čas

Vstopili smo v zadnji mesec leta, ki je povezan s toplino in obdarovanjem. Zato vam priporočamo, da se malo ustavite, zajamete zrak in pogledate otroke v njihove iskrive oči. Te oči so polne pričakovanj.

 

Ampak, ne pričakovanj po obilici daril, ki seveda v tem barvitem mesecu tudi morajo biti prisotna, ampak po toplini. Po času za družino. Otroci ne potrebujejo ogromnih in dragih daril, to so frustracije staršev in potreba, da se lahko pohvalijo kaj zmorejo kupiti svojemu otroku. Otroci potrebujejo vaš  čas, ki je namenjen samo njim in seveda malo kreativnosti staršev kako preživeti ta čas skupaj. Zavestno se potrudite, da v teh najbolj čarobnih dneh zadnjega meseca odložite v domačem okolju elektronske pripomočke, ki so namenjeni delu in se posvetite svojim otrokom. Počnite najbolj »neumne« stvari skupaj. Kotaljenje po dnevni sobi, oponašajte živali in kričite skupaj ali pa poletite z nevidno vesoljsko ladjo raziskovati naše osončje. Prepustite se domišljiji vaših otrok in si dovolite vsaj za kratek čas vstopiti v njihovo barvitost dneva. Morda boste uspeli prebuditi tudi tisti del spečega otroka v sebi. Poskusite, prav zabavno bo.

 

Slika vir: splet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahajate se: Novice Aktualne novice Družinski čas

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.