Oopa! Vse za varno igro

Urejenost igrišč

Naše običajno življenje se je skoraj popolnoma zaustavilo in zaprta so tudi vsa otroška igrišča. Na njih ni več slišati otroškega smeha. Igrišča samevajo s trakovi za prepoved uporabe.

 

Sedaj, še bolj kot kadarkoli, pride v ospredje njihova neustreznost, konstrukcijske in postavitvene napake, slabo vzdrževanje ter neustrezna varnostna podlaga. V tem času imate lastniki igrišč odlično možnost, da preverite tudi ustreznost vaših zapisov o izvajanju predpisanih pregledov, kompetentnost osebja in se pripravite na ponovno odprtje igrišč. Ekipa bSafe se še naprej zavzema za urejena in varna otroška igrišča po celotni državi. Otroci so glavni uporabniki igrišča in njihova domišljija vedno najde način, da se znajo zabavati na prav vsakem igrišču. Naša dolžnost pa je ta igrišča ohranjati v najboljšem možnem stanju in predvsem redno izvajati preglede, ki bodo zagotovo preprečili marsikatero nepotrebno poškodbo na igralih zaradi tehničnih napak in poškodb igral.   

 

Na tem mestu vam predstavljamo sistem bSafe, ki je novost na tržišču in omogoča ter vodi lastnika otroškega igrišča, da z njegovo pomočjo sam poskrbi za preglede, vzdrževanja in še marsikaj. Več o samem produktu si lahko preberete na spletni strani www.bsafe.si

 

Slika vir: lasten arhiv

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahajate se: Novice Aktualne novice Urejenost igrišč

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.